Recollim aquí altres activitats que es van realitzar a la Societat entre 1994 i 2013.
1994
17 i 18 de setembre de 1994. Cap de setmana històric-cultural a Vallbona de les Monges i l’Espluga de Francolí:
Visita al Monestir de Santa Maria de Vallbona i, en particular, l’apotecaria.
Jornada de reivindicació del patronatge Magdalenià, amb tres ponències:
– “Raons històriques del patronatge Magdalenià: Col·legi de Barcelona”. A càrrec del Dr. Xavier Sorní Esteva.
– “Perspectives justificatives d’una iconografia Magdaleniana”. A càrrec del Dr. Ramon Jordi González.
– “Drogues bíbliques”. A càrrec del Dr. Josep Iglesias.
2003
Maig de 2003, Curs de dibuix i pintura al natural amb el títol “L’Herbari dibuixat”, a càrrec de la Sra. Montserrat Ramoneda Porta, pintora i llicenciada en Arts Plàstiques.
2007
Dissabte 19 de maig de 2007, a Girona, a la seu de Col·legi de Farmacèutics de Girona (Ultònia 13, 2n.), acte de presentació del llibre: “La Facultat de Farmàcia de Girona (1871-1874)”, de Josep M. Calbet i Camarasa i Daniel Montañà i Buchaca. Obra guardonada amb el Premi especial d’Història de la Farmàcia Catalana commemoratiu del XV aniversari de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia. Editada per la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia amb el patrocini del Col·legi de Farmacèutics de Girona i de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Intervingueren el Sr. Carles Conejero Lobos, president del Col·legi de Farmacèutics de Girona, el Dr. Xavier Sorní Esteva, president de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia, el Dr. Miquel Ylla-Català i Genís president de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, i els autors.
2008
Dimecres 30 de gener de 2008, a la seu de la Societat, presentació del número especial monogràfic de la Revista de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia (núm. 6, desembre de 2007) dedicat al Dr. Ramon Jordi González (1926-2007), historiador, fundador i principal impulsor de la Societat, i presentació de les reformes de millora de local social.
Dissabte 26 d’abril de 2008, a Barcelona, Diada social cultural. A les 11:00, visita al Museu del Perfum: un itinerari històric pel món dels perfums i l’aromateràpia. A les 14:30, dinar col·lectiu. A les 17:30, a la seu de Societat, Tertúlia sobre Tema «Recordança dels inicis de la docència a la Facultat de Farmàcia a Pedralbes» amb motiu de la celebració el 2008 del cinquanta aniversari de l’inici d’activitats docents a l’edifici de la Facultat. Introducció i moderació: Dra. M. Dolors Gaspar García, autora del llibre “La Facultat de Farmàcia. Avatars d’un projecte universitari” (U.B. Barcelona, 2008).
2009
Dissabte 25 d’abril de 2009, a Barcelona, Diada social cultural. A les 11:30, Passejada Farmacèutica Modernista per la Barcelona Antiga. A les 14:15, dinar col·lectiu. A les 17:00, a la seu de la Societat, Sessió de projecció de vídeos d’interès històric-farmacèutic: publicitat televisiva dels anys 50 i 60 del segle passat, recopilada i comentada pel Dr. Xavier Sorní, i documentals antics, amb el corresponent col·loqui.
Dissabte 12 de desembre de 2009, a les 17:00 h, “FARMÀGIA”, sessió de màgia teòrica i pràctica a càrrec Dr. Jaume Casas Pla, i presentació de la “Caganera farmacèutica”, a càrrec del seu autor, l’escultor i farmacèutic Ignasi Sarrias.
2013
Dimecres 12 de juny de 2013, a la sala d’actes de la Reial Acadèmia de la Farmàcia de Catalunya (Carrer de l’Hospital, 56, de Barcelona), Seminari “Col·leccionisme i patrimoni farmacèutic”, ofert pel Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, la Fundació Concòrdia Farmacèutica i la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia.
Dilluns dia 9 de desembre de 2013, en el Saló de sessions de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (Carrer de l’Hospital, 56), presentació de l’edició de l’estudi «Fites farmacèutiques i no farmacèutiques de la vida d’en Joaquim Cusí i Furtunet (1879-1968)», de Martí Pujol i Forn, Cesca Niubò i Prats, M. Rosa Buhigas i Cardó, Jordi Dolz Santo Domingo i M. Antònia Riera Porta. EDITAT PER LA SOCIETAT CATALANA D’HISTÒRIA DE LA FARMÀCIA. Intervingueren els Excel·lentíssims Srs. Drs. Josep M. Ventura Ferrero, president de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, Xavier Sorní Esteva, president de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia i Martí Pujol Forn, autor.