SOCIETAT CATALANA
D'HISTĎRIA DE LA FARM└CIA

Carrer de Copons 4. 08002 - Barcelona. Tel. 93 304 31 90
Correu electr˛nic: schf@schf.cat


Societat Romanesa d'Hist˛ria de la FarmÓcia

El 1993, per tal d'enfortir l'amistat i el desenvolupament de les relacions farmacŔutiques i culturals entre SOCIETATEA ROMANA DE ISTORIA FARMACIEI i la SOCIETAT D'AMICS DE LA HISTĎRIA I DE LA CI╚NCIA FRAMAC╚UTICA CATALANA s'estableixen relacions d'agermanament entre totes dues Societats. Signen el protocol el Prof. Dr. Ramon Jordi Gonzßlez i el Prof. Dr. Martin Cotrau, presidents llavors de les respectives Societats.

D'acord amb el protocol d'agermanament, els membres de la Societat (actualment Societat Catalana dĺHist˛ria de la FarmÓcia) esdevenen membres de la Societat Romanesa, i, recÝprocament, els membres de la Societat Romanesa sˇn membres de la Societat Catalana, sense satisfacciˇ de quotes.

 

Fundaciˇ Conc˛rdia FarmacŔutica

La Societat tÚ representaciˇ a la Fundaciˇ "Conc˛rdia FarmacŔutica", essent lĺactual representant el soci Sr. Josep M. Rovira Anglada, designat en la reuniˇ de Junta Directiva del 4 de setembre de 1997 per firmar l'acta notarial de constituciˇ de l'esmentada Fundaciˇ, i ratificat en la Junta Directiva de 10 de febrer de 2003.