SOCIETAT CATALANA
D'HISTĎRIA DE LA FARM└CIA

Carrer de Copons 4. 08002 - Barcelona. Tel. 93 304 31 90
Correu electr˛nic: schf@schf.cat


Altres publicacions (en suport paper)

Carrreas Ginjaume, Eusebi: "Aproximaciˇn al conocimeinto del contenido de los dos Libros de Actas del Colegi de FarmacÚuticos de Barcelona comprensivos de 1898 a 1929". Barcelona, 2004. 46 pp.
   
Duch Torner. M. Montserrat: "Estudi dels pr˛legs de les tres Conc˛rdies dels apotecaris de Barcelona", amb pr˛leg del Prof. Dr. Josep M. Su˝Ú ArbussÓ. Barcelona, 2008. 44pp.

 

 

 

"HOMENATGE A JOAN MORELL MESTRE (1941-2006). Celebrat el dia 16 de novembre de 2007, per la Societat Catalana d'Hist˛ria de la FarmÓcia, a la seu de la Reial AcadŔmia de FarmÓcia de Catalunya, en el marc de les VIII Jornades d'Hist˛ria de la FarmÓcia. PARLAMENTS". Societat Catalana d'Hist˛ria de la FarmÓcia. Barcelona, 2007. 22 pp. Inclou els parlaments del Dr. Xavier SornÝ Esteva, president de la S.C.H.F., del Dr. Eusebi Carreras Ginjaume, soci fundador i president d'honor de la Societat, del Sr. Esteve Camps Sala, de la Sra. Marisa GallÚn i del Dr. Josep Danon.

 

Altres publicacions (en suport informÓtic)

 

"VII Jornades d'Hist˛ria de la FarmÓcia Catalana. Cr˛nica, conferŔncies i comunicacions. Montblanc, 21-23 d'octubre de 2005". Societat Catalana d'Hist˛ria de la FarmÓcia. Barcelona, 2007.

"VIII Jornades d'Hist˛ria de la FarmÓcia. Cr˛nica, conferŔncies i comunicacions. Barcelona i CornellÓ de Llobregat,  16,17 i 18 de novembre de 2007. Societat Catalana d'Hist˛ria de la FarmÓcia. Barcelona, 2007.

 

Altres publicacions

(edicions copatrocinades o auspiciades)

 

Rovira i Anglada, Josep M.: "Estudio para la identificaciˇn del origen de un conjunto homogÚneo de piezas de cerÓmica, mediante tÚcnicas analÝticas". Consejo Soperior de Investigaciones CientÝficas. Institut de CiŔncies de la Terra "Jaume Almera". Barcelona, 2010. Amb el copatronici de Asociaciˇn de CeramologÝa i la Societat Catalana d'Hist˛ria de la FarmÓcia.
Casas Pla. Jaime: "Notafilia y Ciencias de la Salud: Personajes, Simbologia e Intituciones". Barcelona, 2011. Obra auspiciada per lĺAsociaciˇn NumismÓtica Espa˝ola (ANE) i la Societat Catalana dĺHist˛ria de la FarmÓcia (SCHF). Amb pr˛leg del Dr. Xavier SornÝ Esteva, president de la SCHF.